EAZIE BREDA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 957 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eazie Breda. Meer weten? Ontdek meer

12 jul 2024 om 20:26 Altijd lekker! Alleen vandaag had ik extra boontjes besteld en daar zaten de draadjes nog aan. Ze waren dus nog niet gedopt. De draadjes zijn niet lekker en haal je er normaal vanaf.
11 jul 2024 om 23:30 Zoals altijd waren ze weer snel met bezorgen. Het eten was erg goed, smaakte heel lekker!
11 jul 2024 om 21:30 Bakje wok voor 3/4e gevuld met rijst. Weinig groente. Smaak was oké, niet bijzonder
8 jul 2024 om 16:59 Eten was prima, maar exact 2 uur wachten op de aflevering is belachelijk (de bezorgtijd score gaat maar tot max. 90 min.) Wij stapten net in de auto om naar McDonalds te gaan (na 2 uur) toen de (aardige) bezorger aankwam. Niet leuk.
6 jul 2024 om 21:52 Good food and so fast
6 jul 2024 om 20:59 Heerlijke poke bowl, snel bezorgd door vriendelijke en beleefde bezorger! Super bedankt en tot de volgende keer.
6 jul 2024 om 19:50 Noodles (udon) zijn heel erg dik, de saus erg overheersend. De gyoza smaakt alleen naar koriander. Eten is wel goed warm
5 jul 2024 om 22:31 Slecht
4 jul 2024 om 23:02 Eten werd snel bezorgd en smaakte goed. Wel vond ik dat er iets teveel saus op zat, maar verder helemaal prima.
3 jul 2024 om 11:31 Ze gaven me kip ipv tofu, heb die aan mijn broertje moeten geven aangezien ik vegetarisch ben.
1 jul 2024 om 23:03 Jesse belde ons op voor een gratis drankje. Let op sommige gerechten kunnen goed pittig zijn.
28 jun 2024 om 16:27 Normaal fan, maar saus was verkeerd. Het was echt intens vies. Extreem zout. Alsof de verkeerde pan is gebruikt. Telefonisch contact gehad en zou teruggestort worden. Maar niets meer gehoord. Jammer