EAZIE BREDA

EAZIE BREDA salads - wok - smoothies

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 333 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eazie Breda. Meer weten? Ontdek meer

12 aug 2022 om 22:40 Heerlijk warm eten !!! Toppie
11 aug 2022 om 18:46 Prima gegeten. Lekker vers
10 aug 2022 om 22:15 Altijd goed.
8 aug 2022 om 19:44 Dat wat je besteld krijg je niet ze bellen op omdat er iets niet op voorraad is je zegt wat je dan wilt en dan wordt het niet mee geleverd bel je op zeggen ze laat de baas terug bellen en moet nu nog bellen en zijn ruim 2 uur verder nooit meer
7 aug 2022 om 21:36 Weinig groenten en vlees
7 aug 2022 om 19:20 Heerlijke wokmix en snel geleverd! Voor herhaling vatbaar :)
6 aug 2022 om 17:09 Natte rijst, vies smakende vis uit n vriezer. Geen saus, ondanks dat deze besteld is.
5 aug 2022 om 23:10 Bedankt voor de extra cola, Jiram (?) kon je naam niet goed lezen. Had een large wokbox, wat blijkbaar voor de grotere trek is, maar voor de prijs had ik meer verwacht. Als ik dik zou zijn had dat mijn dag verpest.
5 aug 2022 om 22:33 Eten was top, supersnel en lekker zoals altijd. Davey de bezorger was er razendsnel ik moest zelfs wachten met eten omdat het nog te heet was!
5 aug 2022 om 22:19 Weer snelle bezorging van Davey! Eten was weer lekker en warm!
5 aug 2022 om 21:56 Biefstuk was niet gaar, teveel zout. Smaakte naar karton. En ik vond een haar in m’n eten, bezorger was vriendelijk.
5 aug 2022 om 21:56 Lekkere pokebowl, had wat meer mogen zijn. Snelle bezorging door Davey